Bir kız arkadaşın yok mu ? Yoksa edinebilirsin. Keko olmayan ?
Hayatın son bulacağı buz gibi bir gerçek ancak bu yaşta bu seviyede buna kaygılanmak normal değil, bu sebeple kaygı bozuklugun olabilir ben olsam bi psikiyatriste giderdim faydalı olacaktır.
Bu yaşta çalışıyor olman, php biliyor olman, ek iş yapabiliyor olman para kazanman gerçekten ne kadar yetenekli ve başarılı olduğun anlamına gelir.
Eğitim çok önemli, okullarla arana soğukluk girmiş olabilir ancak eğitimini tamamlamış olmalısın, Eğitimini yarım bırakman uzun vadeli düşününce hep aklında kalacak ve keşke yapsaydım diyeceğin
yegane şeylerin başında gelir bunu unutmamalısın.
Evden cıkmazsan pc başından kalkmazsan arkadaş çevren olmaması normal, sosyalleşmen lazım biraz biraz, sosyalleşmek iş çevresi ile olur, mahalle çevresi ile olur, okul çevresi ile olur
mutlaka olur.
Çok gençsin ve bence başarılısın, yukarıda yazdıklarından anladığım güzel bir hayat seni bekliyor merak etme.
Evet dikkat bozukluğumda biraz var şehir hastanesine randevu alacağım ailem ile gideceğim
Aslinda evden cikmak degilde, Her gun dukkana gittigimden komşu esnaflar ile konuşabiliyorum, Dükkanın bulundugu mahalledeki bir cok kisiyle iletişim kurabiliyorum, önceden hep evdeydim bir kişi ile dogru düzgün konuşamazdım, dukkan Sayesinde düzgün iletişim kurabiliyorum, Ancak konuştugum kisiler benden baya büyük kisiler, Ve yaşıtlarım dan kimse ile konuşmuyorum