Kötülemek için konuyu açmadım hocam orda olan bir domaime teklifte bulundum o olursa onu alacam o olmazsa başka domaim var neredeyse 1 hafta olacak karşı tarafın cevabını bekliyorum o değil onu beklerken diğer domainden olacaz destek açtım onlardanda ses yok anlamadım olumlu olumsuz cevap verilse başımızın çaresine bakıp zaman kaybı olmasın bari
Haklısınız hocam da gelen yorumlara bakınca hiç de iç açıcı gelmemeye başladı bu site
hocam kessinlikle üye olmanızı tavsiye etmem. orda küçük bir rakamda ihale kaldığında bile domaini vermeyip - trade almayı göze alıyorlar. Değeri 200 tl olan domainlerin fiyatı orda 1000 tl

sanki bütün zengin alıcılar orda toplanmış. Bide aktif ve canlı bir site değildir. Bu ücretli sistemide yeni çıkardılar..
Evet farkettim onu. çok saçma domainlere xx.xxx fiyat biçiliyor
Hocam ben buradan 2 adet , toplamda 220 TL lik alan adı satışı gerçekleştirdim. Destek konusunda bende sıkıntı yaşıyordum , 1 gün içerisinde cevap veriyorlardı . Daha hızlı olabilir. Ücretsiz üyelik sistemleri şu an yok mu ?
Ücretsiz üyelik yok hocam o konu sıkıntı. Ücretsiz olsa direk eklerdim domainleri nasıl olsa zararım olmaz mantıığıyla. Ama şimdi satıcı üyeliğine ücret istiyorlar maalesef.