Hocam önce genel bir yanlış anlaşılmayı düzeltelim. Online cüzdan ya da usb cüzdan olsun bitcoin bir yerde değildir.
bitcoinlerin sadece blockchain üzerinde hangi cüzdanda olduğu kayıtlıdır. public key'i bilen bunu başka yere transfer etme imkanına kavuşur. Başka bir sahiplik durumu söz konusu değildir.
Siz BtcTürkten aldığınızda oradan kendi oluşturduğunuz cüzdana transfer edersiniz. yani sizin adresinize kaydolur btc'ler.
İlerki bir zamanda online araçlarla ya da usb cüzdandan yine farklı bir borsa vb.gibi bir yerin adresine transfer ederek kullanabilirsiniz.
Attığım site online cüzdan değildi. Size key oluşturup veriyor. Key'i bildiğinizde istediğiniz yerden işlem yaparsınız. Ben mantığını anlattım. Siteleri vb. siz kendiniz bulup araştırıp işlem yaparsınız. Şuradan yapın buradan yapın diyemem. Sorumluluk alamam.
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler hocam. Şimdi biraz daha yerine oturdu bir şeyler. Eminim benim gibi bilmeyen arkadaşlar da yararlanacaktır bunu okuyunca.
Siz tabiki sorumluluğa giremezsiniz, o konuda size katiliyorum. Peki sizin kullandığınız veya bu da güzelmiş diyebileceğiniz baska bir yer var midir?