Merhaba
Arkadaşlar gündemdeki bir konuyu konuşmak istiyorum yani fikirleri merak ediyorum.
Biz yani hepimiz sandığa gidip x bir partiye oy verince o partiye o fikir o siyasi görüşe ülkenin tapusunu mu vermiş oluruz ?
Yani istediğini yapabilir istediğini diyebilir istediğini satabilir istediğini alabilir mi diyoruz ?
Bu 2 sorunun cevabını çok merak ediyorum ben cahilim anlayamadım.
Gündeme gelecek olursak
Doğrudur yanlıştır orasını konuşmuyorum orası bilim insanlarının vs işi. Şayet gerekse ve ülkenin yararınaysa yapılsın
Kanal istanbul projesi bu proje senin benim paramla yani hakkariden tut edirneye kadar 80 milyon türk vatandaşının parasıyla istanbula yapılacak bir proje. Maliyet belirlenen ilk rakam 75 milyar liraymış. yani az bucuk para değil.
Geri gelelim gündemimize.
Hani bu millet işsizdi Hani bu işsizlik rakamı 8 milyon kişiydi. Hani açlık yoksulluk sınırı bilmem nerelerdeydi. Hani batıyorduk. Hani paramız yoktu merkez bankasında. Hani vs vs vs
Şirketin birine ihale edilecekmiş İhaleye giren şirket olmaz ise de milli bütceden yapılacakmış. Milli bütçe demek bizim hepimiz parası demek değil mi ? Bana soran olmadı ya size soran oldu mu senin paranı harcıyoruz diye ?
Şimdi bir son dakika haberinde gördüğüm demeç şu şekilde '' Muhalefet başındaki zat yapamayacaksınız diyor. Sen ne dersen de yapacağız. '' Muhalefet kim kimi temsil ediyor. ?
Suriyeli politikasında bilmem kaç milyar dolar apra harcandı milli bütceden Bana soran olmadı yaz size ?
Sonuç: Bu Para bu vatan kimin ? Biz yani hepimiz tapuyu verdikte haberimiz mi yok ?
Doğruluk yanlışlık için değil siyaset için hiç değil ben bu yazıyı anlamak için yazdım x parti y parti muhabbeti değil.