Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her resim altına farklı metin gireceksiniz. Aynı yazı olması sorun. Resimle ilgili 1 - 2 cümle girseniz bile iyi. Sonuçta ziyaretçi resime ait bilgiyi görürse daha hoşnut olur (ayrıca çok özel bir şey yazayım, yazdığınız cümle mantıklı olursa reklama tıklamasını sağlayabilirsiniz)

Metin olması çerez olması demek, ziyaretçi 1 sonraki sayfaya geçince bir önceki metin ile alaklak reklam çıkabilir, bu da reklama tıklamasını sağlayabilir.

Anladığım kadarı ile galeri mantığı konusunda tam bilginiz yok. Pinterestte benzer siteleri bulun, ne dediğimi daha iyi anlarsınız.
hocam benim bahsettiğim olay şu.

https://www.soopush.com/home-design/...ceful-feelings

altta sayfa sayıları mevcut. sonraki sayfalara geçtikçe görsel değişirken yazı sabit kalıyor. bende sadece ilk sayfada yazı var sonrakilerde yok.

bu kişi uzun zamandır adsense i aktif pinterest tarafında da problem yaşamamış biri. benim sitede de bunun mantıktaki gibi yazıyı sabit tutmalı mıyım her sayfada adsense güvenliği açısından yoksa olmazsa sorun olur mu diye soruyorum. yazıyı sabit tuttuğumda da spam görüntüsü yaşanmaz mı onu merak ediyorum. sanırım açıklayamadım öncesinde tam.