Gördüğünüz tek ülke Türkiye olunca tabi herşeyi Türkiye de oluyor bilirsiniz. Gidin başka ülkelerde bir 5-10 yıl yaşayın durumu görün.
Gördüğünüz YouTube videoları gibi Değil dünyanın diğer ülkeleri.
ukraynada 5 yıl yaşadım, haricinde bir çok avrupa ülkelerini, ve tüm sovyet ülkelerini gezmiş, ve halen düzenli seyahatler düzenliyorum örneğin 6 ocakta tekrardan almanyada olacağım, ya 4 ya da 5. pasaportumu kullanıyorum. bu tecrübeye dayanarak söyleyeceğim şu ki, ya 8. ya 9. dünya ülkesiyiz. halk çok gergin. 2020ye giriyoruz, hala ne baktın muhabbetine adam öldürülüyor. bunun sebebi de ekonomik sıkıntılar, enflasyon. ülkeyi yöneten adamlar ejderhanın bilmem nesini yiyip içerken halk para yok dediğinde yönetenlerin hepsinin ağzından tek kelime çıkıyor, '' Allah''. halk din ile ekonomik sıkıntılar arasında boğuşup duruyor. yani aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık. bu da patlama yaşatıyor haliyle.
ben senin dediğini yapmış biri olarak yorumumu aktardım. senin de 5-10 yıl başka ülkelerde yaşadığını anlıyorum yorumundan, senin görüşlerini merak ediyorum.