Tahtakale adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hürriyet londra haberleri
Haberleri okumak için ciddi zaman ayırmak gerekiyor 3 5 sayfalık haber değil neticede. Bıçaklamalar, taciz, ırkçı saldırılar, taksiyi insanlarin üstüne sürmek, metro, havalanı bombalar v.b binlerce olay 2019 içersinde londra da meydana geliyor. Ben istanbulda çok rahatım ve güvendeyim tabi bunun kendi ülkemin vermiş olduğu rahatlık ve kendini biryere ait hissetmek gibi sebepler sayılabilir. Londra 2. Günümde ırkçı beyazların zenciyi kovalaması adamın bizlere yalvarması istanbulda 20 yıldır böyle bir olaya şahit olamamışken 48 saat doldurmadan güpe gündüz böyle bir olay oldu. Ardından ev sahibine olayı anlatmaya çalıştım oda olaylar ile ilgili videoları gösterdi. Ben ülkemden çok memnunum daha iyi olabilir ekonomik olarak ama avrupa ve amerikada zerre insanlık yok adı ingiltere ama hindistandan farksız
Attigin linkte 2019 tarihli 19 tane giris var.
Detayli bakmadan 3 tane haberi 2 kere paylasildigini gorebilirisin hem video hem icerik olarak Istabulda bombalarin patladigin, gece klubu baskini, hava alanin tarandigini unuttunuz galiba?
Istanbulda zenci kovalanmiyor ama musluman degilim dedigim icin cogu kez linc yedim ve darp edilmeye kadar ulasti tartismalar. Bir yere guzel gostermek icin baska yere camur atmaniz cok sacma, bu sekilde ulkemizi daha guzel gostereymeyiz.