Hürriyet londra haberleri
Haberleri okumak için ciddi zaman ayırmak gerekiyor 3 5 sayfalık haber değil neticede. Bıçaklamalar, taciz, ırkçı saldırılar, taksiyi insanlarin üstüne sürmek, metro, havalanı bombalar v.b binlerce olay 2019 içersinde londra da meydana geliyor. Ben istanbulda çok rahatım ve güvendeyim tabi bunun kendi ülkemin vermiş olduğu rahatlık ve kendini biryere ait hissetmek gibi sebepler sayılabilir. Londra 2. Günümde ırkçı beyazların zenciyi kovalaması adamın bizlere yalvarması istanbulda 20 yıldır böyle bir olaya şahit olamamışken 48 saat doldurmadan güpe gündüz böyle bir olay oldu. Ardından ev sahibine olayı anlatmaya çalıştım oda olaylar ile ilgili videoları gösterdi. Ben ülkemden çok memnunum daha iyi olabilir ekonomik olarak ama avrupa ve amerikada zerre insanlık yok adı ingiltere ama hindistandan farksız
Kendi ülkenin verdiği rahatlık değil yanlış hatırlamıyorsan Başakşehirde oturuyorsun orada tabi rahatsın. Heryer zengin arap kaynıyor türkçe dahi bilmiyolar sana zararmı vercekler. Git biraz fakir bölgelere veya merkezi yerlere orada yaşa çok mu güvenli anlarsın

Londrada en güvensiz yerde , istanbulda en güvende yerde yaşayıp bu yorumu yapıyorsun.
İstanbulu ezdiğim yok benim sadece boş konuşmalarını deli ediyor

(Türkiyede 26 farklı ilde, 9 tanede ülkede kısada olsa yaşadım , ekmeğimi yedim. Yorumlarımı buna göre yapıyorum)