Elektronik sigarayı nikotin azatlma olarak kullanabilirsiniz. Bende elektronik sigaraya geçiş yapmıştım yine nikotin alıyorsunuz. Bu demek değilki tamamen bırakıyorsunuz.

Bizler nikotin bağımlısıyız. Nikotin bağımlılığı vucutta ki nikotin eksikliğini algilayinca beynimiz stres yapmaya başlıyor vücuda "hani benim nikotinim " diye. İş stresi, cay-kahve yani, yemek sonrası falan nikotinin uydurduğu yalanlar.

Sigara bırakmanın en kolay yolu Allen Carr yöntemidir. Ücretsiz vidyolar var izleyin derim.

Ben şahsen böyle bıraktım. 3 gün boyunca 10 tane nikotin krizi geçiriyorsunuz. Bunlar sadece 2 dakika sürüyor. O 2 dakikayı toplamda 10 kez atlattıktan sonra sigarasız hayata geçiş yapmış oluyorsunuz. Aslında nasıl bir bahane uydurmuş olduğunuzu anlıyorsunuz.

Tabi bununla bitmiyor - ara ara eski alışkanlığınız dürtebilir bununda bir bahane, kendini kandırma olduğunu anlarsanız ileride de tekrar başlamazsınız.

Ben 10 ay önce bıraktım ve mantelite değiştirerek bıraktım bu kafayla tekrar içeceğimi de zannetmiyorum. Tamamen bahane, saçmalık. Tavsiye ederim sizede...