Selamlar,
Bir kitap çıkardık kendi arkadaşlarımız dahi olsun. Kitapın fiyatını eleştiriyor. Bu ülkede her gün sigaraya para veren yakınlarımın tanıdıklarımın bir eser çıkarmış uğraşmış bir kardeşine bile fiyat sorguladığı dönemdeyiz. Gerçekten şaşırıyorum. Doğal olarak kendi arkadaşlarımın böyle tepki vermesi dıştaki insanların da bu şekilde düşünmesine itiyor. Çok yazık gerçekten bir şey ürettik çok farklı beklentilerle işin içerisine girerken beklentilerin altına düşürdü. Ne moral kaldı ne de emek karşılığı. Gerçekten bu ülkede bir şeyler yapmak için popünizime ayak uydurmak gerek sanırım.
Umut kardeşim sen de haklısın, sana maliyeti o kadar maalesef kâr koymadan satsan bile yüksek diyenler olacaktır. Şahsen ben alanın öğretmeni olmama rağmen son kitapları okumuyorum. Yani insan ister istemez şunu düşünür: "Ben 5-6 liraya Sabahattin Ali, Sait Faik alırım, tanımadığım bir insanın kitabına neden 16 TL vereyim?" Özellikle blog yazıları çok fazla, insanlar artık elektronik ortamda bunları okumayı tercih ediyorlar. Yanlış anlama sen de kitabın maliyetinden dolayı haklısın ama son 20 yılda ben bir tane YAZAR görmedim. Yazarlık öyle basit bir unvan değildir. (Şahsi düşüncem.) Başarılar diliyorum, ileride umarım okuma fırsatımız olur.