Benim şahsi fikrim gönülden isterim başarılı olun fakat reklam için sağllam bir bütçeniz yoksa maalesef çok zor bir kere olan reklamdan vs bahsetmiyorum alışverişlerimizde hepimiz tanındık daha adını sık duyduğumuz sitelerden alışveriş yapıyoruz bu tarz projelerin arkasında çok büyük isimler var devir artık yaratıcı devri bundan 10 sene önceye kadar alternatif yapılabilirdi ama bana göre artık çok zor yeni şeyler lazım
malesef kolay ilan ve kolay iş ve teklif amaclı düşündüm ve reklama bütce ayarlıyacagız
Letgo'nun Türkiye'ye ilk açıldığı zamanı hatırlıyorum da abartısız her yerde reklamı dönüyordu. Çok büyük reklam harcamaları sayesinde buralara geldiler. Ülkemizde tutmasının bir sebebi de sahibinden gibi incik cıncık detaylar girmeden ilan yayınlanabiliyor.
aynen amacımız zaten direkt kategori secip ilanı verme teklifi verme adına olacaktır
Hocam r10, *******, bionluk, sadeceon vs. gibi kullanıcı kitlesi oturmuş sitelere rakip olmanız biraz zor olacaktır. Ama güzel bir reklam bütçesi ve reklam stratejisi ile yapılamayacak şey yoktur. Özellikle site-uygulama alım-satım yapanlar için uğrak noktası olacak bir projeye benziyor. Tabi *********** vs.'lere karşı önlemler alınacaksa

. Projenizde başarılar.
mutlaka gerekli önlemlerin alınması ve yazılımda ticaret bildirim puan sistemide dahil etmeyi düsünüyoruz
R10 varken imkansız
burası forum biz forum degil direkt hizmet verecegiz
Hedef kitleniz tahmini kaç kişi? Kaç kişiye hitap edeceksiniz?
Ürün / pazar uyumu (Product Market Fit ) bu kaç kişiyi kapsayacak? Ne kadar uyumlu bir ürününüz olacak hedef kitleniz için?
Letgo doğru bir model mi?
Rakipleriniz yapamayıp sizlerin yapacağı şey ne?
yukarıdaki sorulara vereceğiniz cevap proje başarısıyla doğru orantılı olacaktır.
web alanında milyonlara rakiplerin yapmadıgı şey ise ticaret puan sistemi ek olarak bu modelde direkt kategori secip yayına alacak veya direkt irtibat edecek mail sms onaylı hatta tc onayıda dusunuyorum guvenlik adına ve direkt 1e1 görüsme saglama olanagı sunacagız ilk aşamada eksik mutlaka olacaktır ancak geliştirmeye müsait olacagını düsünüyorum
Umidinizi Kırmak İstemem Ama Büyük Reklam Bütçesi Lazım :/
benim icin web alanını kapsasın gerisi tefaruattır sadece web adına ticaret olacak cünki