Hocam konunun 1. sayfasında ben de pek beğenmediğimi dile getirdim konuyu lakin hiçbir zaman bir emek yok diyemem, kimse de diyemez.
Şimdi siz kalkıp böyle bir klip çekmek istiyorsanız hodri meydan, kameralar, efektler, pazarlama, bir sürü emek var onları hiçe sayamayız.
Hayatlarını çoğu youtuber risk üzerinde yaşıyor, kanalları kapanırsa ortadan kaybolacaklarını hepsi biliyor.
Ekipmanlara harcadıkları paranın hesabı yok. Yani demem o ki kalkıp da bu insanlara yatarak para kazanıyorlar demek de haddimize değildir.
Hocam olay emek değil, olay hiçbir şey verememek. Enes denilen arkadaş ne vermiş gençlere? Ne öğretmiş onu merak ediyorum? Onca sinemacı varken, onca tiyatro emekçisi varken Enes kim ya? Onca sanatçı varken Enes kim? Bu adam bırakın şarkı söylemeyi birkaç videosu denk geldi konuşmayı bilmiyor! Bu arkadaşı kim gaza getiriyor bu işlere girmesi için? Bunlar benim düşüncem kimseyi bağlamaz ama o kadar bu işi hakkıyla yapan, ömrünü bu iş için adamış sanatçılarımız dururken bu şahsın ve bunun gibilerinin bu kadar prim yapması çok içimi acıtıyor. Sözlerimin hiçbirisi size değil yanlış anlamayın ama bu tarz insanlar bu kadar prim yaparken, Aziz Sancar gibi, Oktay Sinanoğlu gibi isimlerin adlarının çok az duyulması zoruma gidiyor.