Instructor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendilerinden sanal sunucu hizmeti satın aldım. Vmware veya Virtualbox kurmam gerekiyor yapacağım iş için. GNs3 veya eve Ng kuracağım çünkü.
Fakat sanal sunucularda bu destek yok her ne kadar açtık deseler de açık değil yani işime yaramadı.
İade istedim. İade yok dediler. Halbuki ana sayfada şöyle bir ibare var. 80 lirasında değilim. Her zaman dikkat ettiğim iş etiği ve ahlakıdır.
Kurumsal firmalar dışında çalışmamak gerektiğini tekrar hatırlattı bana.

Merhaba,

Hizmet sözleşmemizde yer aldığı üzere sanal sunucularda iade yoktur. Siparişi verirken hizmet şözleşmesi ve kullanım koşullarını kabul etmiş sayılmaktasınız. Koşulsuz iade hakkı hosting hizmetlerinde geçerlidir. Ayrıca belirttiğiniz şekilde sunucunuzda vt-x sanallaştırma aktif hale getirilmiştir. Aşağıda ekran görüntüsünü ekliyoruz. Herhangi bir mağduriyet veya hizmette sorunlu olan bir durum kesinlikle yoktur. Sanal sunucu içerisinde tekrar sanallaştırma firmalar tarafından genelde verilen veya standart olarak gelen bir hizmet değildir. Hizmeti almadan önce bu konularda bilgi almanız gerekir. Tabiki bizde 80 lirasında değiliz. Yalnız forumdan bu şekilde gelipte haksızda olsa şikayet yazarım diyen tehditvari yaklaşan bilinçsiz bir tüketici grubu var. Bizde bundan bıkmış durumdayız. Kurumsallığımızı sorgulayabilecek merci ya da kişi de siz değilsiniz.



Saygılarımızla.