İstanbul FenerBahçe tesislerinin orada aracı sattık tamircinin aracı ile galeriye gidiyoruz para vermeye aracı çevirdiler abartı egzoz, tavan siyah ve sağ arka THY logolu kırmızı üstü beyaz (ruhsata işli değil) (aracı alan kişinin aracıyla gidiyoruz).
Aracı bağlayacağız dediler, cezaları yazdılar çekici geldi bende galeriye söyledim bizim çıkmamız lazım dediler cuma günü bugün çözemezsek pazartesiye kalır diye bende resim göndermek için aracın çekici üstünde ki resmini çektim gönderdim ama kenarda trafik polisinin biri gözüküyormuş (tabii hiç farketmedim) gönderdim polis geldi yanıma çok ciddi bir tavırla sen terörist misin hangi terör örgütüne bağlısın falan, benim fotoğrafımı niye çekiyorsun falan aldılar beni arabaya bende şok oldum zaten benim telefonu falan aldılar (2 trafik 2 normal polis) Terörle mücadeleden polisler geldi kimliğimi falan aldılar üzerimi aradılar telefonla savcı kalemiyle görüştüler tabii ben bir şey diyemiyorum başıma ilk defa öyle bir şey geldi şok oldum artık savcı kalemi ne dediyse tekrar sorgulama yaptılar baktılar geçmişimde bir şey yok resimleri sildiler telefonu verdiler gönderdiler hayatımın şokunu yaşadım.
Fotoğraf çekmenin yasak olduğunu bilmiyordum bu vesile ile öğrenmiş oldum