Hocam 200 tl kazancı hangi ülkenin kaç hitinden sağladınız. Ayrıca hızlı hit alan ingilizce keyword konusunda yardımcı olursanız alacağım hitleri sisteminizde değerlendiririm.
Ben yalnızca Amazon usa hesabında satış yapıyorum. Diğer ülkelerin dönüşüm oranı beklediğimi karşılamıyor. Başkasına da tavsiye etmiyorum ama yine de müşteri kendisi bilir. Dün günü 29 satışla 32 dolar kazançla tamamladım. Bu satışın olması için "bana" gereken 1500-2000 civarı Amerika hiti. Başka ülkeler pek işime yaramıyor.
Şunu da eklemeliyim sabah uyandığımda bugün drone satarım diye tahmin edemeyiz. Mesela ben şimdi 2bin dolarlık koltuk satsam (satılıyor) bunun komisyonu yüzde 8. Yani 160 dolar. Tek parça satışta. Ama adsensedeki gibi reklama tıklarlar mantığıyla olmuyor. Reklama bedava tıklamakla ödeme yaparak ürün almak farklı şeyler. Bunu tahmin etmesi mümkün değil. Mesela ben oturma grubu satacağım günü bekliyorum 8 aydır heyecanla

8bin dolar üstü böyle bir satış olsa 6-7 bin lira komisyon alırım tek satışta. Ama insanlar her gün oturma grubu almıyor.Deterjan alıyorlar Allah bereket versin diyoruz