Emre bey gayet güzel anlatmış. Bende şu notlara değinmek istiyorum, yaklaşım 3 yıldan beri forum üzerinde taktik demeyelim sponsor ayarlamaları satışı yapmaktayım. Ondan önce ki deneyimlerimden bahsederek yazıma başlamak istiyorum 2009-2010 yıllarından beri bu piyasanın içerisindeyim Yıldıray abigili eskiler bilir onlarla başladım bu işe, o yıldan beride piyasanın içerisindeyim piyasada olanlar Abdullah Akalın isimini az çok duymuşlardır, burada onlarca sayfa satışı yaptım. Sponsor ayarlamalarına değinecek olursak Emre beyinde dediği gibi süper hemen beğeni gelsin hemen takipçi gelsin diye bir şey yok. Benim konumdaki ekran görüntüleri 3 aylık reklam çalışması sonucudur. Ancak 0.001 etkileşime 1 hafta sonra düşecek diye garanti verebiliyorum. Tabi ki bu garantide nasıl oluyor, sayfaya göre üyeye göre taktiklerim üzerinden garanti verebiliyorum işine yaramayacaklara satmıyorum. İşime yaramadı diyenlere de son 3 aya kadar para iadesi yapıyordum çok fazla suistimal edildi bu geri ödeme olayı artık yapmıyorum. Ayrıca forum üzerindeki durmadan açılan taktik konularından şikayetçiyim, neden mi ?Benimi etkiliyor? Hayır eskisinden daha çok iş yapıyorum geçen sene haftada 1 kişiye satıyor isem son 6 aydır günde 1 kişiye taktiklerimin satışlarını yapıyorum benim faydama oldu. Ancak forumda çok fazla konu var ve bu konuları açanların %40 %50 lik kesimi eskiden benden taktiği almış kişiler Örnek veriyorum: Adam bakıyor iyi iş var 10 tane belirli başlı insan var onlardan 200 liraya alırım hepsini birleştirir konu açarım mantığında ve haftada onlarca kişi bunu yapıyor. Sonra ne oluyor maxi geyikte konular açılıyor ve ucu bir andan bana dokunuyor, eski yazımda da belirttiğim gibi bu konulara malzeme olmak istemiyorum. Ben 3 yıldır burada satış yapıyorum ve kimse ile öyle ciddi bir sorun yaşamadım. Öyle %500 garantide vermiyorum sadece reklam ayarlamaları ile daha çok kişiye erişebiliyorum bu kadar kişiye erişmemim sebebi de 10-11 senedir facebook piyasasında olmam ve kendi kendime kazandığım deneyimler Emre bey güzel yazmış ellerine sağlık, iyi çalışmalar dilerim