hocam bu eğitimlerin hepsini bir anda almaya çalışmayın, büyük bir zaman kaybı yaşarsınız.
javascript java, c# python ve web programlama görüyorum orada.
web mi yapacaksınız masaüstümü buna karar verir.
bana soracak olursanız, ilk önce algoritma temellerini kavramak için c# yada java fark etmez, console uygulamasından başlayarak uzun bir sürede orada kalın. program arayüzlerine girmeyin. ilk önce kodlamayı öğrenmek için console'da kalın.
temelleri attıktan sonra seçmiş olduğunuz dilin web yada masaüstü olarak ayrılan yolunu seçin. burada java ve c# birbirine çok yakın diller kolaylıkla aralarında öğrendikten sonra gezinebilirsiniz.
javascript ve php için ise extra olarak html bilgisine ihtiyaç duyacaksınız iskelet için ve sayfa yapılarını öğrenmek için.
çok karışık bir durum buradaki eğitimlerin hepsini bi anda almak. gerenl olarak sonu ilerleyememek olur. o yüzden c# java python birini seçerek yola başlayın.
sonra diğerleri arasında gezinmeniz kolaylaşacaktır (2,3 senelik sağlam bir alt yapıdan sonra.)
konu dışı ama görünce cevaplamak istedim
Önerileriniz için teşekkür ederim,
İlk önceliğim temel yapıları öğrenmek, kodlama alt yapım kısmen var. Dediğiniz gibi bir çok eğitimi alınca kararsız kalıyor insan. Bir çok eğitimin temel mantığını kavradım, c# eğitimi kaldı. Zira sonrasında hangi alt yapı ile ilerleyeceğime karar vereceğim.
Eğitimleri almamdaki temel mantık bir kaç yol sonra oğluma öğretebilecek seviyeye gelip, bir alt yapıda ilerlemek. Eğitim listemde 10+ eğitim var. Php, kotlin, switf, css, js, python, c# v.b.
Şuanda da bunun için araştırma yapıyordum
C# konusunda bilgi eksiğim var, console üzerinden gitmeyi ciddi olarak düşüneceğim.
Tekrardan teşekkür ederim.