Ensalgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şundan eminim ki, Bu olayı türk askeri yapmış olsaydı. Üstüne basa basa koca puntolarla tecavüz yazarlardı.
Bak benim ilk yazdığımı oku ondan sonra bana savunma yap lütfen Eğer bu olayı tecavüz olarak nitelendirirsek tecavüz ne kadar da iğrenç bir durum olsa da buna çok kolay bir şekilde savunma yapılabiliyor yani kısaca şöyle söyliyim cezai ehliyeti olamayan insanlara tecavüz edildi diyemezsin taciz veya istismar edildi dersin bunu defalarca açıkladık heryerde. Siz savunma yaptığınızı sanarken aslında o şeref yoksunlarına yardımcı oluyorsunuz yapmayın lütfen türkçemizi öğrenelim düzgün kullanalım kullanmayanları uyaralım bu çok hassas ve ciddi bir konu.

Ensalgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya siz başlığı ve değinmek istediğim noktayı anlamıyorsunuz, yada tüm dünya ki, buna kendi halkının bi kesimide dahil ne mal olduğu belli olan BBC'yi savunmaya çalışıyosunuz?
Canım kardeşim benim son kez yazıyorum başkada cevap vermeyeceğim değinmek istediğin noktayı çok iyi anlıyorum kendince haklısın çünkü taciz ve istismar kelimelerinin ne anlama geldiğini tam olarak bilmiyorsun. Bak hukuki açından bile cezai ehliyeti olmayan birine tecavüz etti diyemezsin taciz veya istismar dersin git bir avukata danış sana durumu anlatacaktır.