WebKadir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İcten bir ozur dilerse affedin bence aileye edilen kufur kabul edilemez ancak bazen insanlar dengesizce davranabiliyor eger pisman olamayacak biri ise gerekeni yapin bence
Hocam karakola şikayette bulunmuştum. Adamlar uğraştı o kadar, karakol şikayeti çekilebilir mi ? bilmiyorum.
arkadaşın attığı mesaj
(ortak noktamız benim memleketim sakarya onunkisi ise diyarbakır)
Hakkınız helal değildir benim vicdanım da böyle birşey yaptığım için rahat değil.
Evet Ali Gaffar Okkan'a hasta birisiydim o öldürüldüğü zaman 3 yaşında bile olsam baya bahsederlerdi büyüklerimiz.
Paradan daha önemli şeyler var ve inanın paradan değil bir anlık öfkeden dolayı suçu işledim.
Bunu kabul ediyorum.
Özür dilerim ve cidden içten gelerek söylüyorum diyecek birşeyim kalmadı size karşı zaten yüzüm yok ve uzgunlugumu pişmanlığım dan başka birşey söyleyemem ben haksizim ve kabul ediyorum suçumu ve tekrardan özür diliyorum nasıl istiyorsanız öyle yapın hocam cidden yüzüm yok birşey söylemeye kusura bakmayın her ne yapsam sizin bana olan kirginliginiz geçmeyecek ben sadece durumu ve o an nasıl davranıp yaptığımı size söyledim
Tekrardan kendimden de utandım Sakaryalı ve Ali Gaffar Okkan demenizfen dolayı özür dilerim kusura bakmayın yerin dibindeyim

hocam şimdi açsam mahkeme, mahkeme masrafları vs, uğraşacak bu arkadaş. Belki 2000-3000 TL para cezası yiyecek. Yada bu çocuk öğrenci kısmi olsa da, hapis cezası alacağı zaten belli bir şey. Şimdi düşünüyorum genç bir birey, yarın bir işe girse, o hapis cezası adli sicil kaydında gözükecektir. Birisinin zor günler yaşamasına sebep olacağım. O yüzden arkadaşın tecrübesizliğine verdim. Zaten pişman olduğu yazışmada yazıyor