Umarim cezasini ceker hocam cimere kufurden dolayi sikayette bulunmustum savciliga iletildi mesaji goremedim bile. takipteyim gelismeleri yazarsaniz sevinirim
kişiyi zaten tespit etmiştim hocam. fakat emin değildim. Yorum yapılan ip ile, kişinin ip aynı şehir, aynı ilçe, aynı muhit. Şüphelendiğim için kişinin ismini, kullanmış olduğu kullanıcı adlarını google'da aradım. bir yerlerde bir zamanlar telefon numarasını bırakmış. Whatsapp resmimi kaldırıp, kendisine naber dostum iyimsiin gibi zarf atan bir mesaj yaptım. Saol site için yazmıştım, bir görüşelim mi dedim. Aradı. O sıra bilgisayarın ses kaydını açtım. Çocuğu sıkıştırdım, elimde bir ip adresi var, bu ip adresi ne tesadüf ki senin muhite ait bir ip adresi. Bu kadar tesadüf olamaz. Şimdi sen bana bu şekilde anneme kadar yorum yaptın mı dedim ? Bu kadar net veriler ile konuşunca köşeye sıkıştığını anlayarak mecburen kabul etti. Seslerde de var. Ailevi durumlarından ötürü sorunlar yaşadığını,öğrenci olduğu için forumu ekmek kapısı olarak gördüğünü fakat yönetime sitem etmesinden dolayı süresiz uzaklaştrıldığını söyledi. Bana da beni şikayet ettin ama aynı konular var neden etmedin dedi. Benimde işlerim olduğunu denk geldikçe format dışı başlıkları uyarıp üyelerin yanlış bildiği doğrulardan ötürü zarar görmemesi için iyi niyetli uyarılar yaptığımı söyledim. Tek tek herkesin başlıkları gezip herkese masumhane uyarılar yapamayacağımı söyledim. İçerlemiş forumdan gönderilmeye. Öğrenci olmasından ötürü, tazminat davası açmayacağımı ilettim. Fakat yaptığınında kabul edilebilir bir şey olmadığını kendisi de söylüyor. Sanıyorum arkadaş öğrenci ama çeşitli sebeplerden ötürü eğitimini kısmi şekilde devam ettiriyor.Yaptıklarını sindirmem mümkün değil. Anneme ettiği küfürlerden dolayı pişman olduğunu, üzüldüğünü belirtti. Ne yapacağımı bilemiyorum.