Aynı bölümden bir kıza gönlümü kaptırdım. Kız öyle başkalarına göre çok güzel değil ama bana güzel geliyor işte ne bileyim. Ama bir türlü fırsat bulupta tanışamadım. İnstagramda takip ettim oda beni karşı takip etti. Cesaret edipte mesaj atamadım. Zaten okulda görüp konuşamayıp instagramdan mesaj atmakta saçma geldi. Arada saçma sapan eski fotoğraflarını falan beğeniyorum. O sadece hikayelerimi görüyor. Bazı ortak derslerde denk geliyoruz. Arada yalandan göz göze geliyoruz ben gözümü kaçırıyorum. Utanıyorum haliyle. Bu gün derse geç geldi bi elemanın yanına oturdu baktım baya çocukla samimi muhabbet ediyorlar. Yanımdaki arkadaşım seninkine bak birinin yanına oturmuş dedi döndüm baktım. Yanındaki elemanda bana bakınca bende aynı açıdan hocaya bakıyor gibi yaptım. Tam kafamı çevirdim gözümün ucuyla kızın bana baktığını hissettim. Her neyse sonuç belli ben bu kızla tanışamam konuşamam muhtemelen kızda başka birisiyle sevgili olur. Bazen kızın yakınından geçerken adımın geçtiğini duyuyorum ama emin olamıyorum. Aramızda yaş farkı da var ben biraz bazı nedenlerden dolayı okula geç kalınca kızla neredeyse 7-8 yaş fark var. Gidip konuşmama bir engelde yaş farkı diyebilirim. Ama belli de olmaz belki aklımda kalacağına gideyim içimi dökeyim derim dağ filmindeki bekir gibi gider konuşurum.