ZeoMast3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Affiliate marketing yaparak %4-10 arası kazanırken biraz daha ileri giderek dropshipping ile birleştirerek %20-50 arası kar marjı hayal değil sadece önündeki ile yetinmemek kafayı kullanmak gerekiyor deyip nokta koyuyorum.
Profesyonel arkadaşları bir kenara koyarsak bu konuya gelip bu da neymiş diye okuyan arkadaşların şimdilik tek yapabileceği işin affiliate olduğunu düşünüyorum. Forumda arkadaşları görüyorum sürekli şu varmış, fba ile 1000 dolar kazanılıyormuş şu sistemle milyoner olan varmış, shopfiy, e ticaret vs vs diye kafaları karışık. Ama bunları amatörce yapıp da sermayesiz kazanan ortada yok. Sürekli söylentisi var sadece. Mesela dropshipping. Direkt ban sebebi. Yani olayın kendisi Amazon için legal değil. 100 tane ayakkabı alıp karla satarım diyor mesela başka bir grup. Pat diye Amazon bu ürün sağlığa zararlı madde içeriyor dediği anda batıyorlar. Elindeki ayakkabılar, reklam ücreti, amazon dükkan ücreti.. Affiliatede ne oluyor aa bugün satış olmamış dersin ekranı kapatırsın en fazla. Tekrar söylüyorum parası olan, dili olan, girişimci arkadaşlar gitsin Dünyayı fethetsin ama ismine ne kısaltma koyulursa koyulsun bunun adı uluslararası ticaret. Ve onu her babayiğit yapamaz sıfırdan (bence)