CihanAksoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şimdi beni yanlış anlamayın. Sizin konuyu görünce 2-3 haftalık üşengeçliğimi bir kenara bırakıp 5-10dk ayırarak kayıt oldum.

Kayıt olduktan sonra zaten direkt olarak hesapta reklam yayınlayabiliyoruz. Payment detaylarını girmeden bile yayınlanıyor. Yani burda ekstra yaptığınız birşey var ise ben konuda göremedim
Konuda göremediğiniz şey yıllardır affiliate diye birşey varmış konuları dışında ilk defa birinin bugün 700 dolar satış yaptım diye ss koymuş olması. Ve bunu satması. Bir diğer göremediğiniz şey yılların affiliate yapan kişilerinin nasıl ödeme aldın diye mesaj atıyor olması. Şimdi o zaman şunu sormak lazım; madem 5-10 dakikada kayıt olabiliyordunuz neden şu an üşengeçliği yendiniz? Çünkü böyle bir konu açıldı. Olabilir dediniz. Çünkü ilk defa bir ihtimali değil olmuş bir şeyi gördünüz. Adsenseye de 1 dakikada kayıt olunuyor.Ne var bunda 3 satış yaptım, hesabım onaylandı, ödeme aldım deseniz size hak vereceğim ama böyle ne varki bunda deyince üzülüyorum. Yanlış anlamayın benim sinirlenmem için baya büyük bir olay olması lazım ama üzüyor yani böyle yapılan işi küçümser yorumlar. Hala adsense satılıyor bu forumda 20 senedir herkesin bilmesine rağmen.