edit. bilgisi olan yok mu arkadaşlar? bu durum normal mi herkes mi yaşıyor geçici mi yoksa kalıcı olarak mı gösterimler bu hale gelmiş ölmüş mü hesap?
manuel pinleme yapıyorum. siteye elle tek tek görsel yüklüyorum. örneğin sitemdeki bi konuda 60 fotoğraf varsa pinterestte bu görselleri tek tek yükleyip açıklamayı full o konuyla ilgili etiketlerle dolduruyor ardından kendi panosuna kaydediyorum. bu işlemleri yaparken atıyorum yarım saatte 2 şer pin olcak şekilde değil tek seferde tümünü yapıp paylaşıyorum. günlük 150 pini geçmiyorum. ilk bikaç gün 26k gösterime ulaşmışken aradan geçen 6-7 günde 30k ya ulaştım. 26k gösterime ulaştığım sırada pin sayısı 150-200 arasıydı şu an 400 ü geçti. shadow ban yok 2 ayrı sistem + source tan kontrol ettim. rich pin aktif.
bu durum kalıcı mı acaba? başka bi forumda bu olay yaşanabiliyor geç yansıdığı oluyor istatistiklerin diyen arkadaş da oldu. benzer sorunu yaşayan var mı? bu durum geçici mi yoksa problem mevcut mu gerçekten?
analiz kısmı bu şekilde
ayrıca " en iyi pinler " kısmında yer alan pinler devamlı değişiyor. bu normal mi? çünkü ilk başta burada en çok gösterim alan pinleri gösteriyordu. şimdiki durum bu.