Merhabalar, öncelikle benzer konular çok sık açıldığı için bende bu furyaya katıldığım için özür dilerim;
Ancak yerli yabancı bir çok kaynak aramama forumdaki başlıklara rağmen tam olarak aradığım sonucu bulamadım, burada bilgisine tecrübesine çok güvendiğim insanlar olduğu için konuyu buraya açtım artık aramaktan yoruldum
Öncelikle kendimden bahsedeyim lise 3 de tr.gg üzerinden kendimce bir film sitesi açmıştım kod bilgim o zamandan bugüne kadar 0 bir gelişme kaydetti, tembel bir insan olduğum için hep hazıra kondum tema yazılım vb konuda
ama artık kafamdaki tasarımı hayata geçirmek istiyorum yani şu an wordpress sitem olmasına rağmen sadece içerik girip adsense geliri elde eden kendine editörlük yapan birisiyim desem yalan olmaz

Şimdi soruma gelecek olursak
0 bir kişi hangi dili öğrenmeli nette arayışlarımda phyton , php, c#olarak anladım ama ben sabırsız birisi olduğumdan hızlıca bir şeyler üretmeliyim ki hevesim daimi kalmalı o yüzden sorumu şu şekilde filtrelemek istiyorum kendi wordpress tasarımımı yapmak için hangi dili öğrenmeliyim mesela ve sonrasında kendimi hangilerinde geliştirmeliyim yüzeysel bir yol söylerseniz o yol ile ilgili araştırmayı kendim yapabilirim,
2 önereceğiniz kitap, video, udemy kursu varmıdır
Bu sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim vaktini çaldığım herkesten tekrar özür dilerim iyi forumlar
EDİT1: Antalya'da bulunup bu konuda yüz yüze ücreti dahilinde eğitim veren var ise özel mesaj atabilirse çok sevinirim