ResitAkyol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugüne kadar aynı daha doğrusu benzer soruyu bende araştırdım. Öğrendiğim bilgiler doğrultusunda (test etmedim) önemli olan içerik ve içeriğin kalitesi. Siz zaten özgün içerik ürettiğiniz sürece güncel olduğunuz sürece google da sizi destekleyecektir.
Golsime adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Xyz dışında hangi domainle iş yaparsanız yapın özgün olun yeter
Burakdemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç bir sorun olmaz sadece sitenin "meta" etiketlerinde sitenin türkçe dil kullandığına dahil etiketler kullanarak webmaster tools eklersen bir sorun olmaz. Kesinlikle test ettim ve bir sorun yaşamadım hatta .xyz domain ile bir çok kelimede 1. sırada olduğum kelimeler var önemli olan isim değil içerik ve site yapısı.
DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Com vazgeçmeyin
itfaiyeci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçerik önemli ancak örnek veriyorum .net ve .com olarak iki adet aynı kelimeyle siteniz var ikisinede aynı şeyi yapıyorsunuz ama .com arama sonuçlarında daha önde çıkacaktır. Birçok alan adı uzantısı kullandım ve fark ettimki .com diğer uzantılara göre 1-0 önde başlıyor

Tabi seo çalışması, backlink vb. Şeyler yaptırıp öyle Daha ileri çıkarsanız orasını bilemem artık
İlgilendiğiniz ve yardım ettiğiniz için teşekkür ederim, bundan sonrası artık hislerime kaldı daha iyi bir isim bulabilirsem .com kurarım bulamazsam .co ile yola çıkacağım.