arkadaşlar merhaba, bir belediye için belediye adına apple developer hesabı açalım dedik. uygulama yüklenecek.
ilk girişte başvururken, bireysel, kurumsal, kar amacı olmayan kuruluş ve devlet teşkilatı seçenekleri vardı. biz devlet teşkilatını seçtik. mesela normalde şirket olarak başvurunca DUNS no istiyor. ama devlet olarak seçince DUNS istemedi. direk belediye adına iletişim bilgilerini vs. yazdım forma. ve başvurdum bana dün bir mail geldi ama içeriğini tam olarak anlayamadım. geliştirici olarak kendi ismimi vs. yazdım.
burada ne gibi evraklar yükleyeceğim. bana yardımcı olabilecek varmı? Ücretli olarakta yardımcı olabileckeler ulaşabilir
fikrimce hukuk birimi varsa onlarla görüş. muhtemelen şöyle bişey olur x kişisi bedelediye adına apple developer hesabı için gerekli tüm yasal anlaşmaları sağlamak için yetkilendirilmiştir gibi bir yazı olabilir. diğer maddelerdeki gerekli alanları da dahil edip
altına ilgili başkan yardımcısına kaşe imza attırıp taramayı yüklersin.
bende uygulama geliştirmiştim. şahıs şirketine 1-2 ay duns number almaya uğraştım. duns number ı bir şekilde aldım. bu sefer şirketiniz tek kişilik şirket gözüküyor vb sebepten ötürü enterprise hesap vermediler.