Looker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 yaşındayım demedim. 20 yaşında değilim bunu nereden çıkardınız? Benim yazımı değil de; yalnızca EvlenenKim nickli arkadaşın mesajını okudunuz siz sanırım, yazdığımdan öyle bir sonuç çıkmıyor çünkü ve bu şekilde anlayan tek oydu. Ayrıca kendi geçimimi kendim sağlayan biriyim. Belirttiğiniz şeylerin de farkında ve yükümlülüğü altında bir insanım. Bence üst perdeden konuşmak yerine öğüt vereceğiniz insanın ne dediğini tam anlayın. Neler yazmış? Neler anlatmış? Bilmeden, hayatına vakıf olmadığınız insanın hakkında çok genel çıkarımlarda bulunmanız yanlıştır. Teessüf ederim.
20li yaşlar yazmışsın, sanırım onu 20 yaşında okuşum, bahsettiğin mesajla bu yaş olayı son sayfaya geldiğimde pekişmiş hocam. ama teessüf etmene gerek yok, hiç üst perdeden düşünerek yazmadım, forum samimiyetinde yazdım. kırıldıysan da kusura bakma. yine de dediğim gibi sese vs. aşık olmak anlamsız evlenip aynı eve girince işler farklı oluyor, o konuya değindim. yüzyüze görüştüğün biriyle hayat kurman daha mantıklı olur, başarılar.