upinarbasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çözümü yok hocam 7 yıldır var bende saçımın içine bakamıyorum. saçı geçtim kaşımda, burnumda, kulaklarımda, çenemde bile çıkmaya başladı vücudumun farklı yerlerine dağılıyor. görünen yerlere "nerisona" kremini sürüyorum. bu krem mucizevi bişey yazdırmadan alabilirsiniz 10 lira gibi bir ücreti var , eğer saçlarınızın görünen kısmında varsa sürün direk yok ediyor, saç içi için ketoral şampuan ve betasalic losyon kullanın. bıraktığınız an geri çıkacaktır ama sürekli kullanmanız gerek. tek çaresi stresten uzak durmak, ben artık çözüm aramıyorum bile. bu arada egzamanın tıptaki ismi "atopik dermatit" İngilizce kaynak araştırın, amerikada yeni aşısı yapıldı, vurulan kişide azalma görüldü biz ölesiye kadar anca gelir herhalde ülkemize

vücudunuzun görünen yerlerinde var ise nerisona kremini kesinlikle deneyin hocam, saatler içerisinde yok ediyor. eğer çok varsa bir günde 3-4 defa uygulayın, ondan sonra bırakmayın geçse bile o bölgeye uygulayın her gün tekrar çıkmasını önler, en azından kaşınma gitmiş olur
Bugün alıp deneyeceğim çok teşekkür ederim. Eğer geçerse dile benden ne dilersen hocam