Yağlı egzama var bende. Saçımda neler kullandım neler çözüm olmadı.
Geçen hafta bir özel hastaneye gittim, kaş diplerimde sakal diplerimde zaman zaman oluyor onun için dermatop diye bi krem verdi kullanıyorum. Ama kimle konuşsam kalıcı çözüm yok diyor
Benimde burun bölgesi,kaş dipleri,saç dipleri,kulak içi vs çıkıyor dermovate adlı krem ve losyon kullanıyorum ama kortizonlu olduğu için geçiriyor daha sonra farklı bir yerden çıkıyor
kullanıyorum fakat aşırı kullanmamak gerek kortizonlu bir ilaç.
Geçmiş olsun. Sağ ve sol işaret parmaklarımda mevcut. Deli gibi kaşınıyor, yayılmaya başladı. Bir çok hazır, özel karışım krem kullandım çare etmedi. REKLAMLAR > Şuan Bio Asia kullanıyorum Aloe Vera Jel'i, anlık rahatlatıyor, kaşınmayı durduruyor. < REKLAM BİTTİ
Ama tavsiye etmem kalıcı bir faydası yok. Doktor yediğim şeylere dikkat etmem gerektiğini söyledi. Asit içeren yiyecek ve içecekler egzamayı azdırıyor.
O reklamlar da bu aralar çıkan bir ilaç var bir türlü aklıma gelmedi sadece rahatlatıyor işte mesela şuan deli gibi kaşınıyor kafam usturaya vurmama rağmen
Seboreik egzama diye geçiyor ergenliğe girdiğimden beri var. Kesin çözümü malesef yok. Betnovate adında losyon kullanıyorum.
kullanıyorum fakat işe yaramıyor
Prof Saraçoğlu'nun kür paketi var, 3 gündür kullanıyorum. Bakalım nasıl olacak ben de merak ediyorum.
İllet birşey bu egzama denen şey.
Kullanın ve sonucu bizede yazarsanız bizde alırız
Belki 10. ilacımı kullanıyorum. Kalıcı bir çözüm yok. Stresten uzak duracaksınız tek çözümü bu hocam.
Gitmediğim doktor almadığım ilaçlar kalmadı geçmiyor en ufak bir baharatlı şey yediğimde kabarıyor direk sanırım forumun çoğu bu hastalıktan şikayetçi