IgraLAB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sizi kötülemedim veya yanlış bir davranışta bulunduğunuzu da söylemedim, yanlış anlamayın lütfen, hiç bir birey kendisine maddi veya manevi faydası dokunmayacak bir şey için vakit harcamaz, bu size hakaret edebilecekleri anlamına gelmiyor, sadece eleştirebilirler.

Yorumu direkt olarak şikayet edin Youtube'a.
Biliyorum hocam öyle bir ithamda bulunmadığınızı. Tabi ki bir takım isteklerimiz arzularımız var ama hedefimizin 1. sırasın da para olmadığı için bu zamana kadar hiç sıkılmadan geldim. İnanın yüzlerce kez karşılıksız hizmet ettim ücret talep etmedim. Gerekli mercilere şikayet edildi.

The_Memo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Youtube yaş kitlesi çok degişken hocam takmayın yorum sahibide muhtemelen 14-17 yaş arasındadır, şimdi bebeklerin elinde bile tablet telefon olduğunu düşünürsek Ama bazı insanlara cidden iyilik yaramıyor saatlerce uğraşıp yardımcı oluyorsun bir teşekkür bile etmiyor en ufak şeyde taşa tutuyor.
Yaş ortalaması yüksek biri tabi ki fotoğraf doğru ise. Yapacak bir şey yok artık internet üzerinden hakaret yediğimi kanıtlayıp her hakarette işlem yapmayı düşünüyorum.