Bir soru soracağım aracımı satarken hgs borcu satışta problem çıkarır mı ?

AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
stutgarttan gelen parayla mı aldınız ne yaptınız hocam aracı
geçmiş olsun ilk aracın hevesi sönmüş galiba bence satın daha iyi birşey alın hocam
SmhCLK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle kendine iyi bir usta bulacaksın. conta falan ucuz şeyler aslında. motor indirse komple 8bin tutmaz. Neyse olan olmuş para kaybettin ancak tecrübe kazandın. iyi bir genel tamir ustası bol düzenli ona gidersin. ancak onu da denetle yani verdiği aldığı parçaların ismini al internette araştır. Lastiklere çok para vermişsin hepsiburada v.s kampanyalar ile gayet ucuza geliyor. Çelik jant hepsi aynı 2. el kapatmaya çalış bu durumlarda. elbet denk geliyor. Araç 1. arızasını verdiğinde yaptırıp 2. arızasını bekleme SAT ! diyeceksin ki etik mi? alan bu şekilde alıyor biliyor sonuçta eskper yaptırıyor ve alan belki senden daha bilgilidir senin 15bin verdiğine 500 bile vermeyebilir öyle düşün. Şuan bu arabayı tutma elinden çıkar çünkü sana hayır getirmiyor demek ki böyle bir durum olabilir benim ilk arabamda öyleydi bana eziyet etti dünya kadar. alan adam gül gibi biniyor şuan. üst modele çıkmak mantıklı mı değil mi diyenler olur bence mantıklıdır yeni araba masrafsız araba demektir. 3-5 tamire vereceğine aracı yükselt. aldığın araçta sorun olur mu olur ancak eksper yaptırmadan "eş dost tanıdık" diye kimseden araba alma. bir dost tavsiyesi olarak gör. ben bu şekilde 18bin TL'lik bir arabadan şuan 92bin TL'lik 2013 jettaya biniyorum. 29 yaşındayım. 6 senen var hayli hayli bunları gerçekleştirirsin. benden çok daha iyileri ver görüyorum biliyorum
PKC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şanssızlık dostum, geçmiş olsun Allah tekrarını vermesin. Sen yine de bundan sonraki aracını japonlardan tercih et
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Aracı almadan önce sağlam bi ustaya gösterseydiniz keşke. O fiyata Alfa Romeo 156 falan alsaydınız kafanız rahat ederdi
????