Ayni sunucuyla ilgisi yok ben bu ay ayni siteleri 3 tane adsenseye bagladim oyle olmus olsa banada aynisi olurdun. Bu ay yine 3 adet almanya kayitli adsense aldim hepside baska internetler kullanarak yaptim yeni adsense isterken ilk etapta tum bilgileri ad soyad adres telefon numarasi ayni girmeyin adsense onaylaninca gercek bilgileri duzenleyin.

DesDeRe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaklaşık 1 - 2 aydır yaşadığım bir sorun.. Gerçekten bıktım bu hatadan. ne yaptıysam ne denediysem olmadı. Tüm bilgileri farklı girmeme rağmen, farklı cihazlardan ve ağ bağlantılarından denememe rağmen, farklı alan adları ile denememe rağmen yine aynı hatayı alıyorum. Bu illetten nasıl kurtulacağım aklıma şu geliyor en son alakası var mı bilemiyorum : denediğim tüm alan adları aynı sunucu da barınıyordu. whois den alan adı bilgilerini kontrol edip mi anlıyorlar acaba
Egerki herseyi denediniz yapacaginiz tek sey adsense satinalip sitenizi almis oldugunuz adsenseden istekte bulunacaksiniz mesela alan ismi onaysiz adsenseler piyasada ucuz bir tane satinalin ugrasmayin en fazla 100tl