Suffa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sherlock mübarek
hocam sorma ya, daha ilk yorumu görünce nasıl tespit edeceğim ben bunu derken, bir ip adresi ve bir r10 detayından işi buralara kadar getirdim. 2 saat sonra işe gideceğim, sayesinde uykumdan da oldum. olsun tespit edildi, 2 saat az uyuyalım ne olcak

Sergion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En doğrusunu yapmışsınız peşine düşmekle sizi kutlarım öncelikle. Sosyal medya, web siteleri ve diğer mecralarda aile değerlerine küfür insanlar tarafından çokça kullanılıyor. Karşımıza çıkacak cesareti olmayan insanlar bunu rahatlıkla yapabiliyor ama, durumun büyük suç barındırdığını bilmiyor veya karşıdaki kişi uğraşmaz diye düşünüyor. Kaç yaşında olursa olsun aile değerlerinize küfür edildiyse bu işin peşini bırakmayın, gözünün yaşına bakmayın ve zaman geçirmeden davanızı açın.
teşekkür ederim hocam, kilitlenen konularda da destek vermiştiniz çok saolun. Arkadaş üniversite öğrencisiymiş ve iyide bir bölüm okuyor açıkçası, onun adına üzüldüm ama yapacak bir şey yok, ben yapmasam, cesaret alıp, başkasına yazabilir. Ders alıp, akıllanması gerek. İyi geceler hocam, tekrar teşekkürler