Merhaba,

Eve yeni geldim ve konuyu açtığını gördüm bu yüzden de bir kaç satır bende eklemek istiyorum ki ekleyeceğim tabi!

Öncelikle senin çocukluğun, gençliğin ve şuanda adamlığın kısacası A'dan Z'ye eksiksiz olarak hayatını en iyi şekilde bilen bir insan olarak, ve senin öz abin olmasam bile manevi olarak görmüş olduğun fakat benim ise seni öz kardeşimden ayırt etmeden sevdiğimi çok iyi biliyorsun.

Şuanda hakan kardeşim suriye'de görev de biliyorsun, Diğeri de görev de keza aynı şekilde bizde zamanında 2008/2015 ilişiği kesme durumu yaşadık. O dönemler de bile biz seninle bir bütün gibiydik ki hala da öyleyiz hiç kuşkusuz. Senin canını acıtacak, keyfini kaçıracak, huzursuzluk yaşatacak değil bir kız her kim olursa olsun bil ki benim de aynı duruma düşmeme vesile olunmuş olacaktır.

Sen benim kardeşimsin, sen benim sevdiğim bir kardeşimsin, Sen benim için çok özelsin! Seni var olduğum sürecede sevmeye devam edeceğim. O özel nedenleri çok iyi bilen bir insanım ki sende şunu biliyorsun ki gecenin bir karanlığında biz seninle çok özeller paylaştık. Senin bende yerin ayrı, benim ise sende yerin ayrı hepsine eywallah.

Bu konuya gelirsek tamamen bu iş sevgiye dayalı bu yüzden senin özel hayatına ben müdahale edemem ve hiç bir şekilde yorum yapma haddine sahip değilim. Sen tercih eder, seversin ve beraber olursun. Veya sevmezsin ayrılmak istersin onada amenna.

Sagopa bir cümle söylüyor biliyor musun? "Dillerin yalanlarından, iftira bataklarından, cana tak etti neyse!" işte bu zamana kadar yaşadığın hayat yaşandı ve bitti. Artık senin için yeni bir sayfa zamanı. Senin hayatında bir insan olmalı ve ailenden daha çok sana değer vermeli. Gözünün içine bakmalı, sesine aşık olmadı, sana hayranlıkla sarılmalı. Buda senin özel hayatına girdiği için ben bu konuda pek uzun bir şeyler yazmak istemiyorum.

Ben senin varlığına kefil olduğum kadar, sevgi hayatına da kefil olurum. Çünkü seni çok iyi tanıyorum ve yapını biliyorum. Sen benim her zaman olduğu gibi değer verdiğim bir kardeşimsin.

Bu hayatta tanımış olduğum en özel, ve hatta özelimi sayılı insanca paylaştığım kişilerden birisi olduğunu çok iyi biliyorsun. Seninle benim arama hiç bir kimse giremez. Buna zaten musade asla hiç bir zaman etmem. Senin mutlu olmanı her zaman isterim. Bu yaşamış olduğun sevda masalı da eğer ki seni mutlu edecek ve seni hayatın en derin duygularını yaşatacaksa ben her zaman senin için dua ederim kıymetli kardeşim benim ...

Hayat bir gün, O gün bugün bro!