Burti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayat o kadar garipki uzaktan sevdiğin bazı şeyler aynı yerde o kadar iyi gelmiyor ben bunu senin yaşında öğrendim mesela. Uzaktan hayran oluyorsun konuşuyorsun 4 duvar arasında konu farklı oluyor. Veya yan yana geldiğinde konu farklı oluyor. Bu yaptığınız telefonda sürekli konuşma durumunun psikolojide 1-2 anlamı var. Sorunun var demiyorum sana ama bunu uzman bir psikologla konuşup doğrumudur diye onaylayabilirsin. Biz sosyal dünyada yaşayan insanlar olarak buradan sana saçma deriz belki ama senin yaşlarındayken hepimizin sadece konuşarak kendimizi rahat hissetiğimiz insanlar vardı. Bunu kendine dert ettiğin nokta nedir öncelikle bunu anlatman lazım bize. Senin için bu niye bir sorun haline geldi belkide büyüdün ondan dolayı artık sana saçma geliyor? Büyüdün derken yanlış bir anlamda demiyorum insanın kendinin bir kısmını tamamlamasıdır büyümesi.
Hocam inan söylediklerinden daha bir derin durum bizimkisi. Ben tüm bu romantizmi hiçe sayıp 2017 yılının son aylarında kendisinden ayrıldım. Yeni bir ilişki edindim. İlişkim olan kişi beni hak etmiyordu ama zorluklar çekmiş birisiydi. O'nu tabir-i caizse adam edip, kendime bir eş olarak düşündüm. Sürekli beraber günlük kiralık dairelerde, otellerde kaldık. Reelde ilişki yaşadık. (bahsettiğim kişi de bu durumu biliyordu ve nişanlandı) Ancak yürütemedim ve ayrıldım. Onunla sevgiliyken bile konuda bahsettiğim kişiden tamamen kopamadım, arayınca konuşuyordum, sesini duyunca büyülenmiş gibi oluyordum. İlişkim bitince biz tekrar eskisi gibi konuşuyor buldum kendimi. Sanmıyorum bahsettiğiniz gibi bir şey olsun, kendimi kandırıyor olayım veya psikolojik bir sorundan ileri gelsin?

Onur89TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimin eli kimin cebinde belli değil... Aşk dediğin çıkar ilişkisi. Daha iyisini bulduğun veya yürümediğini hissettiğin anda satabiliyorsun. Üstelik 180 derece dönebiliyorsun. Yani diyoruz ya, önce can sonra canan. İşte aynen öyle yürüyor bu ince işler...
Bütün bu dediklerine katılıyorum, hakkımda "çok iyi adamdı", "harika bi çocuktu" diye bahseden eski sevgilim de vardır "şerefsizin tekiydi" diye anan da. Ama bu durum çok farklı ve ben buna anlam veremiyorum inan.