Merhaba, arkadaşlar değişik bir şey anlatacağım. Öncelikle 20'li yaşlardayım. Yaşıtlarım evlendi, aile kurdular. Konuya troll veya maxigeyik yorumlar yapmamanızı "insanca" rica ediyorum. Yaparsanız da eyvallah..

Yıllardır tanıştığım, konuştuğum bir hatun var. Başlangıcımız internet üzerinden oldu.

Hayatımdan birçok insan geldi geçti, sevgililerim, kısa süreli ilişkilerim, uzun süreli ilişkilerim oldu. Sevdiğimi sandıklarım... Hayal kırıklıklarım vesaire.

Ama onunla irtibatımı bir türlü koparamadım. Mesela geçen yıl biriyle beraberdim. Bundan kendisinin de haberi var. Hatta bu yüzden ilk kez bu kadar uzaklaşmıştık. O da nişanlanmıştı.

Ama sonrasında ben sevgilimden ayrıldım ve o da nişanlısından ayrıldı. Neredeyse her gece telefonda konuşuyoruz diyebilirim. Hayatımda biri varken dahi böyle oluyor. Sesini duyduğum ve onunla konuştuğum zaman bu Dünya'dan kopup adeta başka bir aleme, farklı bir diyara dalıyorum. Beni öyle mutlu ediyor, öyle huzurlu kılıyor. Sesi bana öyle huzur veriyor ki, bu cinsellikten de öte, aşk tanımını yorumlayan ve bir tanım getirmeye çalışan şairlerden, her türlü kavramdan ve genellemeden müstesna geliyor.

Biliyorum, hayatlarımız çok farklı. Zaten bir sonumuz olmayacağı için, geçmişte de ayrıldım. İlişkilerim oldu. Realist düşündüğümde anlamlandıramıyorum. Kırıp, kızıp uzaklaşmasına çabaladıktan en geç birkaç saat sonra sesine duyduğum özlem tesir ediyor ve gönlünü almaya çalışır buluyorum kendimi. Bir türlü kopamıyorum, vazgeçemiyorum. O da öyle.

Normal mi sizce bu konu için ne düşünüyorsunuz?