yusufozkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu andaki ilgi bile fazla.Zira iphone kendini kurtaramayacak. Bundan sonra teknolojik tüm buluşlar çin menşeili olacak. Yakında şu anki telefonlardan kat ve kat yeni teknolojiler içeren telefonlar gelecek ve hemen hepsi çin menşeli olacak. Çoğu kişi farkında değil ama şu ada 1. ve 2 dünya savaşları arasındaki süreci yaşıyoruz. İngilterenin küresel hakimiyeti 2. dünya savaşından sonra abd'ye geçti ve iki kutuplu düya kuruldu. Şimdi bu sistem çöküyor. Yeni dünyanın merkezi çin. İmparatorluklar devri yerini ulus devletlere bırakmıştı. Şimdi teknolojik tek merkezden kontrol edilen ve hacklenebilen insanların oluşturduğu topluma geçiş süreci başlatıldı. Ulus devletleri her şeyden önce para ayakta tutar. Bunun yıkılması için kripto para çıkarıldı.Buna en çok karşı çıkan abd. Zira abd gücünü dolardan alıyor ve dünyanın rezerv parası dolar. 1973 petrol krizinden sonra abd suudlara çöktü. Seni koruyacağım karşılığında petrolü istediğim fiyattan vereceksin ve petrolü herkese dolarla satacaksın dedi. Suud hanedanı koruma garantisi altında olmayı seve seve kabul etti. Abd dünyada petrol üreten her yere çöktü ve satışını dolarla yapılmasını sağladı. Kazancının %50 dolardan geliyor. Kripto para bu sistemi bitirecek ve abd çökecek. Facebook libre kripto para çıkaracağını duyurdu. Hemen senatoya çağrılıp hesap soruldu. Soruşturma ayağına. Esasında sakın çıkarma tehdidiydi. Geçen gün juventus kripto para çıkardı. Yani paranın kontrolü artık devletlerde değil teknolojiyi kontrol edende olacak. Juventusun kripto parasını bir italyan Türkiyede kullanmak istediğinde vaya başka kripto paraya çevirmek istediğinde teknoloji devreye girecek. Ve teknolojiyi yönetenler çini merkez olarak seçti. Şimdi siz huawei veya xıaomiyi çinliler mi üretti sanıyorsunuz. Abd huwayi neden yasaklıyor. Korkunç bir savaş var ama çoğu kişi farkında değil. Şu anda çinde 20 milyon insan seyahat edemiyor. Elektronik tanıma sistemleri kurallara uymayan bu 20 milyon kişinin bilet almasını engelliyor. Çoğu yerde artık yüz tanıma sistemi ile alış veriş yapılıyor çinde. Sistem veritabanı sizi her yerde takip ediyor. Bunun bir üst kademesi vücuda yerleştirilecek çip olacak. Zaten amaç bu. İnternette -İsveçte çipli hayat- diye video aratın ve trtnin bir kaç dakikalık haberini izleyin. Yakında herkes çipli olacak. Zaten şu an yeni kimliklerde var.Bir sonraki vücutta olacak. Ben taktırmam diyemeyeceksiniz çünkü sağlık alışveriş gibi her şey çiple olacak. Hastaneye gittiğinde sistem seni tanımazsa hizmet alamayacaksın. Kripto para çipere yüklenecek. Harcamak için çip taktırmak zorunda kalacaksın. Çip takıldıtan sonra zaten hacklenebilir insan oluyorsunuz. Tüm vücut bilgileriniz harcamalarınız yaptıklarınız her şey kontrol altında. Şu an bu süreci yaşıyoruz. Açlık oyunları, zamana karşı, circle, azınlık rapru filmleri hep bunu anlatıyor. Yeni moda çin ve yeni dünya Blockhain tabanlı yeni ve tek merkezden kontrol edilen elektronik devletler ile çipli hacklenebilir toplum. Bunu en iyi anlatan 1984'tür. Yeni dünya sistemi dini ve toplum yapısı değiştiriliyor. Biraz çevrenize bakın. Mesela abd de sosyalizmin yükselişini araştırın. Cinsiyet eşitliğinin neden bu kadar gündeme geldiğini. Ateizm deizm ve paganizmin neden yayılıp arttığını Sonunda yeni dünyanın yönetim şeklini ve dizayn edilecekyeni dini bulacaksınız. Yani iphone falan bitti artık ve bunun abd farkında. Çoooook ilginç gelişmeler olacak yakında...
tam benim kafadasın dostum, senin düşündüklerini bende düşünüyorum ve çevremdeki insanların bazı şeyleri görmemesi ya da salak ayağına mı yatıyorlar veya ben mi çok saçma düşünüyorum bir türlü çözemiyorum, bunun sonucunda çevremdeki insanlarla bile doğru düzgün konuşmak istemiyorum, çünkü insanlar hep sıradan şeyleri konuşmak istiyor ama ben teknoloji ya da geleceği konuşan insan arıyorum, hayırlısı olsun bakalım neler görecez bu kısa ömrümüzde