oguzh4nk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örnek bir ekran resmi atar misiniz hocam anlayamadım? Benim gibi anlayamayanlar için bilgilendirici olacaktır
En basit şekilde hocam 100 kelimelik bir yazı hazırlayın wordpress yazı ekleme kısmına geliniz geldikten sonra görsel ve metin kısmı var metin kısmı ( bazı kişilerde kod olarak çıkıyor ) makaleyi linkledikten sonra siz direk ekleme yapın ve ekledikten sonra makale içersindeki eklediğiniz kod ile aynısı olmayacak göreceksiniz normalde bir yazıyı kopyaladığınızda eklediğiniz kod olması gerekiyor fakat buna wordpress sistemi izin vermiyor yani sizi yanlış yönlendiriyor örnek veriyorum tanıtım yazıları alıyorsunuz siteniz için sonra site neden gelmedi diyorsunuz bunun sebebi wordpress kullanan herkesle çalıştığınız sürece sitenizde ne ilerleme görebilirsiniz nede ciddi bir başarı yakalayabilirsiniz bunu nasıl düzelteceğiniz konusuna gelirsekl linkli makaleyi kopyalayın direk metin kısmına ekleyin ve direk yayınlayın kodda en ufak değişiklik olmayacak.

En basit örnek

Görsel düzenliyici otomatik olarak hataya götüren kod düzenleyicisi ile eklerseniz en ufak sorun kalmayacaktır.