Metro turizm in şoforleri ve muavinleri sallandırdığınızı biliyormusunuz ? şaka değil itiraz eden ve gürültü çıkartan şoförleri 5 6 ıncı kattan sallandırdıklarını ? ya kamilkoç un israilin elinde olduğunu ki şuan almanlara geçti ne yapacak israil veya almanlar ezeli düşmanları şoförleremi acıyacak ? ne biliyosunuz hocam siz şuan bahsettiğim 50 tlye bilet alıp otobüsü satın alanlardansınız art niyet mevcut senelerdir ayaklanma olayı var fakat bazıları ve bazı kurumlar izin vermiyor devlet destekli ne biliyosunuz allah aşkına kafadan yazıyosunuz herşey sizin yazdığınız gibi olsa keşke de herkes istediği işi istediği şekilde yapsa değilmi ? hoşunuza gider tabi örnek vereyim metro sahibi galip öztürk'tür şu anda kırmızı bültende olduğu için Türkiye Giriş Yapamıyor size hikaye değil gerçekleri anlatırım şaşa kalırsınız ondan bilmediğiniz veya anlamadığınız konulara bu tarz aşağılayıcı yorum yapmayın gelin yüz yüze görüşelim ben size herşeyi anlatayım anlamak istediğiniz gibi anlayın şuan ve daha yorum yapmayacağım ben sizin işinizdeki sorunlara yorum yapamam sebeplerini ve nedenlerini bilmediğim için buda Kaç tane Şoför Direksiyon Başında Kalp Krizi geçirdi biliyomusunuz ? kaza olduğundada şoför suçlu kalp krizi hastalığını nerden bileceksiniz geleceğini İlahmısınız Hayır siz veya başkası Sevdiklerinize kavuşun diye o insanlar gece gündüz yol gidiyor bunuda bilin belkide anlık kalp krizi geçirdi ne bu tavır anlamadım gitti size iyi günler beyefendi.