Konu
SEO Öğrenmeyen Kalmasın SEO ÖĞRENİYORUM Kitap Ve Hediyeleriyle Sende Öğren İlk Sayfa Yerini Al
18-12-2019, 14:55:37
Hussein
Üyeliği durduruldu
Merhabalar 8 yıldır profesyonel olarak seo ile ilgileniyorum ve seo hizmetleri veriyorum.
Kitap başlangıç ve orta düzey olarak yazdım ilerleyen günlerde ve taleplere göre geliştirip güncelleyip tekrar size teslim edeceğim.
Kitap 9 Bölüm 52 Konu Başlığından oluşuyor ve siz değerli üyelerimiz için gelişecektir.
Kitaptan olan verimi arttırmak için
Soru Sorma
Seo Analiz Araçları
Ücretsiz Premium SEO Raporları
İndirimler
Ücretsiz Backlink Listesi
gelecek etkinlikler ile daha iyi olması için elimden geleni yapacağım.Kitap gelişecek ve ilerleyen günlerde daha çok konu olacak.
Kitabı Alanlar Gruba Kayıt olarak eklenmesini istedikleri konular ve soru
için grubunuzu açtım.
https://www.r10.net/groups/seo-ogreniyorum.html
(sadece kİtabı alnalar olacaktır)
GÜNCELLENİYOR
Whatsapp İletişim
| 0850 305 27 06
100 TL
Ben Kimim ?
Merhaba ben Hüseyin Onur 12 Temmuz 1991 Kırklareli doğumluyum. 2004 Yılında ilk defa Bilgisayar Kursuna gittim ve bilgisayar öğrenmeyi daha çok öğrendim. Lise yıllarında facebook sayfa ve grup yapıp satmakla ilk kez ticaretre başlayabildim diyebilirim.Daha sonraki süreçlerde satma için farklı yerler aramaya başladım.Bu sıralar yazılıma illgim duymaya başladım ve Ankarada özel bir eğitim kursunda C Sharp eğitimi alarak iril, ufaklı proje ve web sitelerinden elimde geldiğince destek sağladım.Bundan sonra bir seo işi yapan abimin tavsiyesiyle seo tanıştım ve seo öğrenmeye başladım.Kendimi her geçen geliştirerek dahada iyi bir seo uzmanı oldum.Ek olarak Google Ads / Youtube | Reklam Facebook İnstagram Reklamcılığı | Sosyal Medya Yönetimi | E Ticaret |web Tasarım gibi hizmetlerde Veriyorum.
2 Kasım 2018 yılında adıma kayıtlı Şahıs şirketi açarak Ankara'da yaşadığımız evde home ofis olarak çalışmalarıma devam ediyorum.
Neden Bu Kitabı Benden Almalısınız ?
8 Yıllık tecrübe her gün gelişen bilgim seo uzmanı | ankara seo | ankara seo uzmanı | seo hizmeti vb kelimelerde çoğu ilk sayfada olan bir seo uzmanınıyım.
İlk seo alışverişinize özel sitemdeki alışverişinizde %20 İndirirm Kazanacaksınz.
Ayrıca Forum üzerindeki hizmetlerimden ilk 2 alımda %20 ek indirim.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Web Sitem Üzerinden Kitabı alanlar tüm sorularını sorabilecekler.
(Şimdilik sadece soru sor bölümünden soruları kabul edeceğim)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kitabı Eft Havale İle Alabilirsiniz.
Enpara - İşbankası Hesaplarım Var.
Ayrıca sitem üzerinden taksitli alabilirsiniz.
Kitap Fiyatı Herşey Dahil Sadece
30 TL
Kitabın İadesi Yoktur.
Kitap İzinsiz paylaşılamaz dağıtılamaz kopyalamaz.
İçeriğ web sitelerinde paylaşılamaz.
Bunların tespitinde şikayet açılır.