Selamlar Değerli Hocalarım,
Bugün forumdaki 6.Ayım sizlerle hayatımda oluşan değişiklikleri paylaşmak istedim. Öncelikle forumu değerli bir abimin vesilesi sayesinde gördüm. Buraya kolay katılamayacağımı anlamıştım , fakat şans yüzümüze güldü diyelim

24 saat geçmeden başvurum onaylandı . Resmen bir çocuğa istediği bir eşyayı alırsınız çok mutlu olur ya bende aşırı derece de heyecanlı ve mutlu oldum. Foruma girip kuralları okudum mantığı anlamaya çalıştım. Az çok aklımda şeyler oluştu. Buradaki hemen hemen herkes benden büyük abilerim , bir çok abimin tecrübelerini okudum ve hayatımda yer almasını sağladım.
@TahsinCetinkaya; ya; Abim ile tanışma fırsatım hiç olmadı fakat gerçekten çok iyi biri foruma geldiğimden beri öyle örnek aldığım kişiler arasında. İlk işimi sağladığım zaman kazandığım ufak olsa bile ücretim hala kenarda duruyor hala harcamadım ilk işimin parası diye hatıra kalsın diye. Sonra
@GencoHD; kardeşim ile aynı şehirde hatta aynı mahallede oturduğumu 5 - 10 dakikalık mesafe olduğunu öğrendiğim zaman direk buluşmaya karar verdik bir çok konuda bana yardımcı oldu , Yusuf'un yeri bende çok ayrıdır desem yeridir ona da buradan teşekkürlerimi iletiyorum
@SerhatFamilyy; Abim ile satış konum vesilesi ile tanıştım , gerçekten çok temiz bir abim çok yardımcı oldu danıştığım zaman hiç çekinmeden cevap verdi ve bir çok işimi gördü.
@BuzzyCreative; ile tanıştık bir çok logo işimde gecenin yarısında olsa bile direk işimi gördü ona da çok teşekkür ediyorum. Çok uzattım ne yazmışım bu kadar
R10 un bana en büyük kattıkları ;
Daha bir olgun düşünmem, Ticari ahlak, İnsanlar ile nasıl kolayca iletişime geçebilmem ve bir çok dostluk arkadaşlık kattı.
Teşekkürler
@R10;
Değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ediyorum.