globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum.
Acaba tam aracın yanında başlattığım için mi ilk 15 dakikadan ücret aldı diye düşündüm ama şimdi diğer araçlara da baktım. Hepsinde aynı şekilde yazıyor.
Her hafta fiyat değiştiriyorlar. Hiç bir şey anlamadım.
Neyse tecrübe oldu. 26 liraya 300 metre araba ile tur attım
Evet biraz araştırmam sonucu aracın yanında başlattığınız için size ek süre vermemiş garenta moov'un internet sitesinde s.s.s. girdiğinizde şöyle bir açıklama mevcut

Alıntı
MOOV by Garenta tamamen dijital bir uygulamadır. Üyelik ve sözleşme işlemlerini online olarak tamamlarsın. Uygulamadaki harita üzerinden sana en yakın aracı istediğin zaman kendin alıp hemen MOOV’layabilirsin. Aracı seçtin, Kredi Kartı ile Öde butonuna tıkladın ve artık araç senin. Sen araca ulaşıp kapıları açana kadar geçecek vakit için de 15 dakika bizden. Anahtar nerede mi? Uygulama üzerinden kapılarını açtığın aracın torpido gözünde. İşin bittiğinde ise kapıları uygulama üzerinden kilitlemen yeterli. Aracı temiz kullanman, hizmet bölgesi içinde çekilmeyecek, senden sonra MOOV’layacak kişinin kolay erişebileceği bir yere bırakman gerekiyor, aksi halde ceza yansıtmaları meydana gelecektir. (otopark, kullanılamama bedeli vs.)