Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
manuel çalışanlar kendi arasında skype / wp grubu kurup birbirlerine bilgi ve deneyimlerini aktarsa güzel olmaz mı? neticede spam yapmıyoruz kimsenin ekmeğine taş koyma derdimiz yok kendi sitemizde ağır ağır içerik paylaşıyoruz. ben de manuel çalışıyorum. henüz 5 konuda içerik girdim toplam 150 pin atmıştım 2-3 günde ve 25k üstü görüntülenme oldu. sitedeki içerik sayısı 20 nin üzerinde(ilk hedefim 78 e tamamlamak, sonra 1 den 78 e dek 5 er içerik daha atıcam 78 farklı konu var çünkü), tamamını pinlediğimde 600 e yakın pin olcak hesabımda(tüm pinler bittiğinde 10k ya yakın olmasını bekliyorum). rich pini 3 gün önce onayladım bugün sisteme yansımış resim altı başlıklar da görülüyor. dediğiniz gibi her link sitede karşılığı olan görsele ulaşıyor tek tek elle ilgileniyorum çünkü. ne dersiniz hocam manuel çalışan arkadaşlar birbirlerine destek olmak, yardımlaşmak için grup kurup beraber büyüyemez mi fikir alışverişleriyle. malum forumun pinterest konusu daha çok spamcılar için. manuel yükleyenlerin de aktif katılım sağlayabileceği bi platform iyi olurdu.
forumda wp/skype grubu vs kurmak yasaksa yapılamaz tabi. fakat serbestse bence güzel bi paylaşım grubu oluşturulabilir. insanlar yol haritaları, neler yaptıklarını anlatır ve manuel çalışıp sabit bi siteyi büyütmek isteyenler için de motivasyon, ilham oluşturur.