misal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şurada hiçbir kazananı olmayan tamamen şirketinizin ve profilinizin reklam amaçlı olduğu bir konu vardı zaten. Ardından bu satış konusu beni hiç şaşırtmadı.
Kazananı olmadı derken bakın çekiliş sonucu orda yazıyor reklamı die bir durum yok çekiliş yaptım iyi bir araştır sonra bomboş yorum yap bu konuyu açma sebebimde durumumdan dolayıdır ve daha önce firma sattım alan aynen bu konuda yorumu var. Fekocan Furkan Turan yorumdadir mümkünse baltalamaya bırakıp araştırın bakın araba ev aldığına dair konularında var siz kazanmasının diyemi böyle konu baltaliyorsunuz mesajınız report edildi

Benim.reklama ihtiyacım yok beni bilen bilir bilmeyen bakın 20 kişilik r10 üyesi ekibim var onlara sor yada sorma gel wp den 1 ayda toplam kaç teklif atmışım tek tek kendin incele konu baltalamayi birakin

Konuda yukarida yazilanlar dişinda sormak istediginiz varsa buyrun pm den veya direkt arayip sorun aksi halde yorumlar vs dikkate alinmayacaktir
tüm kanitlar ciddi alicisina verilecektir
isteyene noter huzurunda isteyene ödeme sonrasi devir yapilacaktir

konu kapatildi ciddi alicisi arasin yorum yapmaya ve güncellemeye gerek yok satilirsa satilsin satilmazsa kazanmaya devam ediyorum şükür.