Üniversite öğrencisi olduğunuzu söylediğinize göre halihazırda eğitim aldığınız bir üniversite var. Bildiğim kadarıyla çoğu üniversitede ücretsiz psikolojik destek sağlayan birimler mevcut. Sizden ricam rektörlük öğrenci işleri ile görüşüp eğer varsa bu birimler ile irtibata geçmenizdir. Eğer yoksa bile okulunuzun Psikoloji bölümü yada eğitim fakültesi PDR bölümleriyle iletişim kurarsanız (yüzyüze) oralarda mutlaka size yardımcı olmak isteyecek öğretim görevlileri, yüksek lisans öğrencileri, doktora yapanlar ile karşılacaksınızdır.

Ayrıca 3.000 TL hayattan vazgeçmek için çere parası değil mi? Şöyle düşünün, birisi babanıza gitse ve deseki çocuğunu öldüreceğiz. Öldürmemiz için kaç TL verirsin dese ailenizin sizin için biçeceği değer 3.000 TL mi olur du sizce? Lütfen sizden rica ediyorum psikolojik bir destek alın. Bunu ücretsiz karşılayamıyorsanız ailenizden destek alın. Onlarla düzgün bir şekilde konuşup pişmanlığınızı dile getirdiğinizde sizin için her şeyi yapacaklarına adım kadar eminim. Allah tez vakitte bu sıkıntılı dönemden sağlıklı bir şekilde kurtulmayı nasip etsin.

NOT: Son olarakbu konu altına bilgisiz olduğu halde bilgiliymiş gibi davranan antik çağdan kalma eğitim anlayışıyla gereksiz ve incitici yorum yapan tüm arkadaşlara akıl ve fikir temennisinde bulunuyorum.