Garson mama sandalyesine çarpıyor sonra yürüyüp gidiyor. Bebek pusetin içinde galiba oradaki bebeğe niye kimse sahip çıkmıyor arkadaşlar. Aynı şekilde sizin bebeğiniz olsa belki bu derece şiddetli tepki göstermezdiniz ama bir şekilde tepkinizi ortaya koyardınız diye düşünüyorum.
Yediği ekmeğe kör bakan ve bebeğe çarpıp umursamayan insanlıktan nasibini almamış kişileri çalıştırmamak lazım bence. Bebek olmasa bile müşterini rahatsız etmişsin, çarptığı anda dönüp özür dilemesi gerekirdi.
Garson veya çalışan olmamıza gerek yok başka bir müşteri olarak bilmeyerek çarpsak özür dilerdik. ama garson arkadaş gayet lakayıt.
Garsona vuran adama söyleyecek söz yok zaten. Konu ne olursa olsun yaptığı insalığa yakışmaz.
Mevzunun ne olduğunu tam olarak bilmemiz mümkün değil sonuçta olay yerinde değildik, ben yorumumu videoda gördüklerim üzerinden yapıyorum.