Uzun seneler Borsa Piyasasında aktifim Borsada al sat kumardır İyi bir şirket uzun vadede size büyük bir getiri sağlar borsada para kazanmak basit değildir ilk başta bilanço ve teknik analiz öğrenmelisiniz Yatırım yapmayı hisselerini almayı düşündüğünüz şirketleri çok iyi tanımalısınız Borsada kazanmak için büyük bir bilgiye sahip olmalısınız tekrar ediyorum borsada günlük haftalık al sat ile yapmanız yerine uzun vade yatırım olarak düşünürseniz size çok ciddi paralar kazandırabilir örnek olarak vereyim ilk başladığım zaman piyasanın en büyük oyuncularından biri bana hisse tavsiyeleri veriyordu o zaman yaşım 23 ilk söylediği hisse 2 liraydı ben 2.30 tan sattım 1 sene sonra kağıt 12 lira oldu 2 inci söylediği hisse 33 liraydı 11 ay sonra 355 lira oldu ben 35 liradan satmıştım hisselerimi son 10 senede 40 .50 kat arası prim yapan hisseler var doğru şirketin hisselerini alırsanız iyi para kazanırsınız değeri şişmiş manipülasyon yapılmış şirketlerin hisselerini alırsanız senelerce zararınızı çıkartamazsınız