İnsanın ruhunda ki manevi boşluğun yerini nefis bu tür "daha fazla" hırsıyla kaplıyor. İnançlı biriyseniz biraz maneviyata yönelin. Bende bir ara minik çaplı kumara bulaştım. Minikte olsa büyükte olsa kumar kumardır. Allaha şükür iradem sayesinde kurtuldum hemen pek bulaşmadan. Sizde iradenize sahip çıkın. Olayı büyütmeyin bence ödenmeyecek bir para değil. İntihar gibi bir şey sakın düşünmeyin.
Teşekkür ederim cevap için. Yıllardan beri düzeltmek istediğim zayıf inanca sahip karakterim var. Bugün çok kötü dank etti kaybımla birlikte ve buraya konu açmadan önce de İslam'a yönelmek, ibadetimi yapmak için birkaç saat araştırma yaptım. Bugünden itibaren bilinçli ve iradeli şekilde ibadetlerimi yerine getirmeye başlayacağım. Umarım bu illet böyle güzel bir şeye vesile olur.
Merhaba kardeşim. Durumun beni içten üzdü. Umarım kısa zamanda islamiyete yönelir ve ilim sahibi olmaya başlarsın. Bu konuda sana yardımcı olabilecek, evde otururken açıp izleyebileceğin, birçok konuda aslında yalnız olmadığını ve ne hatalar yaptığını dinlerken görebileceğin birinin ismini vereyim sana. Bana çok faydası oldu. Youtube dan bu dervişi izleyebilirsin. İsmi Kerem Önder. Sana tek tavsiyem bu adam olur. Allah kurtarsın, Allah yardımcın olsun, hidayet nasip etsin.
Yanıtınız için teşekkür ederim öncelikle. Abone oldum şimdiden ve en kısa zamanda izlemeye başlayacağım. Huzurlu, temiz hissetmek ve Allah yolunda olmak için ibadetlerime başlayacağım inşallah.