Garson için iyi niyetli düşünmek istiyorum. Yorgundu, saftı, çarptı ve döndü özür diledi çocuğu yerden kaldırdı ve çok mahcup oldu (bu kısımlar oldu ama kamerada gözükmüyor varsayıyorum) ve bunlar olduktan sonra adam saldırmışsa çok ağır şerefsizdir.
Ama benim izlediğim görüntüden anladığım kadarıylai empati yaparak ve yine varsayımlarla konuşmam gerekirse; dükkan inanılmaz yoğunlaştı. Personel ilgilenmiyor, bir şey istiyorsun surat yapıyor. Geçilmeyecek yerden garson geçmeye çalışıyor ve çocuğu düşürüyor. Arkasına bakmadan giderken dedesi veryansın ediyor. Garson elinin ucuyla laf yaparak aksiyon alıyorsa; kimse kusura bakmasın duyar kasmaya gerek yok daha beterini yaparım.
Yakın zamanda böyle bir durumu bizzat yaşadım, bebek sandalyesini ayağıyla itmeye çalıştı. Sandalyeyi devirirken yakaladım, sonra yerimden kalktım ve ağız burun girdim. (Yukarıda bahsettiğim gibi, acelesi vardı toyluk yaptı öyle hareketle anlarım. Ama önümüze koyulan değil fırlatılan çatal kaşık zaten tepemi attırmıştı, birde bu hareketiyle kızımı düşürüyor.)

Forumdaşlarım birebir şahit olmadıktan sonra pek kameraya aldanmayın, son zamanda birçok örneğini görmüştük. Örneğin, 70 yaşında baba,göre kızını döverken çekilen video.(Hatta tacizci olarakta çıktı garibanın adı) Sonra gerçekleri hepimiz izledik.